Smagen af Ærø

Vores singlemalt whisky er blid og rund uden smag af røg. Den er lavet på byg fra Ærø. Der er fuld sporbarhed fra den enkelte mark via tønderne til den nummererede flaske. Den er lagret på Amerikansk hvid eg og friske Oloroso sherrytønder. Smagsnoter af kokos, abrikos, vanilje og let sherry.

Naturligt farvet fra tønderne og ingen koldfiltrering.

En dansk whisky med sin helt egen personlighed. Den er frisk og lys uden smag af røg og er ikke sprittet. Lagret på ny lys amerikansk eg, deraf den gyldne farve. Har smagsnuancer af grønne æbler, honning, korn, eg og citrus. 

795,00 DKK

En blid og rund singlemalt whisky lagret på Oloroso eller PX sherrytønder (First fill). Fuld sporbarhed fra den enkelte mark på Ærø. Smagsnoter af  abrikos, vanilje og sherry og en let elegant sødme.

890,00 DKK

Modnet på en udvalgt ny Oloroso sherrytønde og tappet fra den enkelte tønde. Byg fra lokal mark på Ærø. En velafbalanceret Single Cask med noter af sherry, kaffe, chokolade og abrikos. Et glas whisky med intensitet og fylde.

1.350,00 DKK

Royal Oak er lagret på en af kongehusets rødvinstønder fra Frankrig, og i løbet af november i år tapper vi de sidste ca. 30 flasker af vores tønde. Royal Oak udgår dermed af vores sortiment. Der er få tilbage.

1.895,00 DKK

Den mest lokale og unikke Ærø Whisky i sortimentet. Modnet på en enkelt tønde fremstillet af eg fra det legendariske egetræ i Nørregade 25, Ærøskøbing. Byg fra lokal mark på Ærø. En sjældenhed og meget få aftapninger. 

2.950,00 DKK

Et investeringsprojekt for en enkelt person eller flere personer slår sig sammen om dette unikke tilbud. Vi fylder en 128 liter Oloroso sherry tønde (1.fill) med Single Malt eller vores egen Rom og lader den lagre i 3 1/2 år her på Ærø.

124.800,00 DKK

Der er smagning og rundvisning hver dag  kl. 14-14:40, undtagen søndage. Hør historien, få en rundvisning og se bryggeriet og destilleriet.  Book en tid herunder og vis os købet på din mobil eller print en kvittering ud

150,00 DKK

Du kan være med til selv i samarbejde med Master Destiller Michael Nielsen at destillere og fylde en 20 liters egetønde med Ærø Single malt. I 2024 får du leveret 25 flasker Ærø whisky fra din egen tønde og modningstønden er din egendom.

19.500,00 DKK

mark
logo sort

Velkommen

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Ærø Whisky.

Er du over 18 ?