Smagen af Ærø

Vores singlemalt whisky er blid og rund uden smag af røg. Den er lavet på byg fra Ærø. Der er fuld sporbarhed fra den enkelte mark via tønderne til den nummererede flaske. Den er lagret på friske Oloroso & PX sherrytønder. Smagsnoter af korn, kokos, abrikos, vanilje og  sherry.

Naturligt farvet fra tønderne og ingen koldfiltrering.

Vores diplomvindende Single Malt Whisky i trækasse med diplom. Pakket sammen med vores helt nye Single Cask Rum i pæn sort æske med nummer på flaske og tønde håndskrevet på etiketten.
Juletilbud: SPAR 400,-

1.640,00 DKK

Vores Single Malt Whisky er blid og rund uden smag af røg. Den er lavet på byg fra Ærø – Der er fuld sporbarhed fra den enkelte mark via tønderne til den nummererede flaske.
Fås i flot trækasse med Guld diplom.

1.040,00 DKK

Som altid er vores produktion med naturlig farve, uden E-numre og uden tilsat sukker. Altså en forholdsvis tør rom, hvor vi dog tydeligt fornemmer smagen af råvaren, altså sukkerrøret. Herudover noter af tør sherry.

745,00 DKK

En dansk whisky med sin helt egen personlighed. Den er frisk og lys uden smag af røg og er ikke sprittet. Lagret på 2. fyldning af sherryfade, samt et udvalg af de fade destilleriet vurdere klar til tapning lige nu.. Har smagsnuancer af sherry, abrikos, korn, eg og citrus. 

590,00 DKK

Som altid er vores produktion med naturlig farve, uden E-numre og uden tilsat sukker. Altså en forholdsvis tør rom, hvor vi dog tydeligt fornemmer smagen af råvaren, altså sukkerrøret. Herudover noter af tør sherry.

745,00 DKK

En blid og rund singlemalt whisky lagret på Oloroso eller PX sherrytønder (First fill). Fuld sporbarhed fra den enkelte mark på Ærø. Smagsnoter af abrikos, vanilje og sherry og en let elegant sødme.

 

890,00 DKK

Byg fra lokal mark på Ærø. En velafbalanceret Single Cask med noter af sherry, kaffe, chokolade og abrikos. Et glas whisky med intensitet og fylde.

1.350,00 DKK

Royal Oak er lagret på en af kongehusets rødvinstønder fra Frankrig. Vi har tappet de sidste flasker. Har du en flaske derhjemme så er mit råd at gemme den. 

1.895,00 DKK

Den mest lokale og unikke Ærø Whisky i sortimentet. Modnet på en enkelt tønde fremstillet af eg fra det legendariske egetræ i Nørregade 25, Ærøskøbing. Byg fra lokal mark på Ærø. En sjældenhed og meget få aftapninger. 

2.950,00 DKK

Tønden er en 1. Fill ex. Oloroso sherry. fyldt december 2020. Påfyldt Single Malt fra eget maltgulv, bryggeri og destilleri. Malten er ikke røget. Forvent mindst 20 flasker v. 48%

14.500,00 DKK

Der er smagning og rundvisning hver dag  kl. 14-14:40, undtagen søndage. Hør historien, få en rundvisning og se bryggeriet og destilleriet.  Book en tid herunder og vis os købet på din mobil eller print en kvittering ud

150,00 DKK

1/10 AF 128L TØNDE til lagring i 12 år

Tønden er en 2. Fill ex. Oloroso sherry. fyldt december 2020. Påfyldt Single Malt fra eget maltgulv, bryggeri og destilleri. Malten er ikke røget. Forvent mindst 15 flasker v. 48%

14.500,00 DKK

mark
logo sort

Velkommen

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Ærø Whisky.

Er du over 18 ?