Smagen af Ærø

Vores singlemalt whisky er blid og rund uden smag af røg. Den er lavet på byg fra Ærø. Der er fuld sporbarhed fra den enkelte mark via tønderne til den nummererede flaske. Den er lagret på friske Oloroso & PX sherrytønder. Smagsnoter af korn, kokos, abrikos, vanilje og  sherry.

Naturligt farvet fra tønderne og ingen koldfiltrering.

Smagekasse med Ærø Whisky & Rom incl. Glencairn whisky-glas med Ærø whisky og beskrivelse af aftapningerne.

Gavekort til smagning & rundvisning på Ærø Whiskys destilleri.

 

395,00 DKK

Vores Single Malt Whisky er blid og rund uden smag af røg. Den er lavet på byg fra Ærø – Der er fuld sporbarhed fra den enkelte mark via tønderne til den nummererede flaske.
Leveres i flot trækasse med Guld diplom.

1040,00DKK

En dansk whisky med sin helt egen personlighed. Den er frisk og lys uden smag af røg og er ikke sprittet. Lagret på 2. fyldning af sherryfade, samt et udvalg af de fade destilleriet vurdere klar til tapning lige nu.. Har smagsnuancer af sherry, abrikos, korn, eg og citrus. 

590,00 DKK

Som altid er vores produktion med naturlig farve, uden E-numre og uden tilsat sukker. En forholdsvis tør rom med en autentisk smag. Vi fornemmer tydeligt smagen af råvaren, altså sukkerrøret samt noter af tør sherry.

745,00 DKK

En blid og rund singlemalt whisky lagret på Oloroso eller PX sherrytønder (First fill). Fuld sporbarhed fra den enkelte mark på Ærø. Smagsnoter af abrikos, vanilje og sherry og en let elegant sødme.

 

890,00 DKK

Byg fra lokal mark på Ærø. En velafbalanceret Single Cask med noter af sherry, kaffe, chokolade og abrikos. Et glas whisky med intensitet og fylde. Leveres altid i en fin trækasse.

1.350,00 DKK

Vi har fundet en lille rest Single Cask aftapninger fra Batch 2019. 

 

1.250,00 DKK

Den mest lokale og unikke Ærø Whisky i sortimentet. Modnet på en enkelt tønde fremstillet af eg fra det legendariske egetræ i Nørregade 25, Ærøskøbing. Byg fra lokal mark på Ærø. En sjældenhed og meget få aftapninger. 

2.950,00 DKK

Tønden er en 1. Fill ex. Oloroso sherry. fyldt december 2020. Påfyldt Single Malt fra eget maltgulv, bryggeri og destilleri. Malten er ikke røget. Forvent mindst 20 flasker v. 48%

14.500,00 DKK

Fra midt i april og frem til jul. Rundvisning hver dag kl. 14:00 – 14:40 (undtagen søndage). I juli og august har vi åbent alle ugens dage.

Hør historien, se bryggeriet og destilleriet samt smag på vores unikke håndlavede produkter. Book en tid herunder og vis os købet på din mobil eller medbring en printet kvittering.

150,00 DKK

1/10 AF 128L TØNDE til lagring i 12 år

Tønden er en 2. Fill ex. Oloroso sherry. fyldt december 2020. Påfyldt Single Malt fra eget maltgulv, bryggeri og destilleri. Malten er ikke røget. Forvent mindst 15 flasker v. 48%

14.500,00 DKK

mark
logo sort

Velkommen

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Ærø Whisky.

Er du over 18 ?