VÆLG EN FLASKE WHISKY OG SMAG PÅ ÆRØ

På Ærø hersker vinden og den klare luft, det salte hav, de stenede strande. Vi lever på en typisk istidsaflejring med skrænter mod syd og lave kyster mod nord. Det påstår vi kan smages i vores whisky. Naturen møder kulturen og vi hælder den nænsomt på flasker.

Ærø Whisky er et lille passioneret destilleri, der skaber en whisky med en smuk personlighed, en særegen og lokal smag. Her er højt til loftet i vores lille samfund, og vi er dedikerede folk, der lægger en stolthed i vores håndværk. Smag og vælg din favorit. Smag på Ærø.

Vores ‘Standard’ er en blid og rund whisky uden smag af røg og ikke sprittet. Aftapningen er fra tønder af amerikansk eg og sherrytønder. Det skaber en interessant kompleksitet og forskellige smagsnuancer. Et smagfuldt glas whisky.

795,00 DKK

En blid og rund singlemalt whisky uden smag af røg. Lagret på Amerikansk hvid eg eller friske sherrytønder. Fuld sporbarhed fra den enkelte mark på Ærø. Smagsnoter af kokos, abrikos, vanilje og let sherry.

890,00 DKK

Modnet på en udvalgt ny Oloroso sherrytønde og tappet fra den enkelte tønde. Byg fra lokal mark på Ærø. En velafbalanceret Single Cask med noter af sherry, kaffe, chokolade og abrikos. Et glas whisky med intensitet og fylde.

Pris 1350.-

Royal Oak er modnet i et af kongehusets egetræsfade fra Chateau De Cayx. Oprindeligt brugt til at modne rødvin i. Et spændende glas whisky med toner af vanilje, kokos, rosin og rødvin selvfølgelig. En sjældenhed, få aftapninger.

Pris 1895.-

Den mest lokale og unikke Ærø Whisky i sortimentet. Modnet på en enkelt tønde fremstillet af eg fra det legendariske egetræ i Nørregade 25, Ærøskøbing. Byg fra lokal mark på Ærø. En sjældenhed og meget få aftapninger.

2950.-

Du kan være med til selv at destillere og fylde en 20 liters egetønde med Ærø Single malt eller 3 1/2 år gammel Ærø rom. Valget er dit. I 2024 får du leveret 25 flasker whisky fra din egen tønde samt modningstønden.

19.500,00 DKK

Et investeringsprojekt for en enkelt person eller flere personer slår sig sammen om dette unikke tilbud. Vi fylder en 128 liter Oloroso sherry tønde (1.fill) med Single Malt eller vores egen Rom og lader den lagre i 3 1/2 år her på Ærø.

124.800,00 DKK

Der er smagning og rundvisning hver dag kl 14-15. (Undtagen søndag.) Hør historien, få en rundvisning og se bryggeriet og destilleriet.  Book en tid herunder og vis os købet på din mobil eller print en kvittering ud.

150,00 DKK

mark