VÆLG EN FLASKE WHISKY OG SMAG PÅ ÆRØ

Vores whisky har en appellerende personlighed, med blide og harmoniske smage. Den modnes på egefade og skaber sig et bredt spekter af interessante smagsnoter som rosin, abrikos, vanilje og kanel. Al vores whisky er let filtreret. Dele af produktionen modnes på tønder af amerikansk eg, samt Oloroso sherry tønder. Ærø Eg er lagret på en tønde, fra det ikoniske egetræ fra Nørregade 25 i Ærøskøbing. Royal Oak er lagret på en rødvinstønde fra det danske kongehus. Vi modner al vores whisky på Ærø og vi bruger primært 128 og 250 liters tønder. Vi tapper årligt mellem 3-4000 flasker.

Vores ‘Standard’ er en blid og rund whisky uden smag af røg og ikke sprittet. Aftapningen er fra tønder af amerikansk eg og sherrytønder. Det skaber en interessant kompleksitet og forskellige smagsnuancer. Et smagfuldt glas whisky.

795,00 DKK

En blid og rund singlemalt whisky uden smag af røg. Lagret på Amerikansk hvid eg og friske Oloroso sherrytønder. Fuld sporbarhed fra den enkelte mark på Ærø. Smagsnoter af kokos, abrikos, vanilje og let sherry. 

890,00 DKK

Modnet på en udvalgt ny Oloroso sherrytønde og tappet fra den enkelte tønde. Byg fra lokal mark på Ærø. En velafbalanceret Single Cask med noter af sherry, kaffe, chokolade og abrikos. Et glas whisky med intensitet og fylde.

Pris 1350.-

Royal Oak er modnet i et af kongehusets egetræsfade fra Chateau De Cayx. Oprindeligt brugt til at modne rødvin i. Et spændende glas whisky med toner af vanilje, kokos, rosin og rødvin selvfølgelig. En sjældenhed, få aftapninger. Der er 5-6 ugers levering.

Pris 1895.-

Den mest lokale og unikke Ærø Whisky i sortimentet. Modnet på en enkelt tønde fremstillet af eg fra det legendariske egetræ i Nørregade 25, Ærøskøbing. Byg fra lokal mark på Ærø. En sjældenhed og meget få aftapninger. Der er 5-6 ugers levering.

2950.-

Du kan være med til selv at destillere og fylde en 20 liters egetønde med Ærø Single malt eller 3 1/2 år gammel Ærø rom. Valget er dit. I 2024 får du leveret 25 flasker whisky fra din egen tønde samt modningstønden.

19.500,00 DKK

Et investeringsprojekt for en enkelt person eller flere personer slår sig sammen om dette unikke tilbud. Vi fylder en 128 liter Oloroso sherry tønde (1.fill) med Single Malt eller vores egen Rom og lader den lagre i 3 1/2 år her på Ærø.

124.800,00 DKK

Der er smagning og rundvisning hver dag kl.12-13, kl. 14-15 og kl. 16-17. Hør historien, få en rundvisning og se bryggeriet og destilleriet.  Book en tid herunder og vis os købet på din mobil eller print en kvittering ud.

150,00 DKK

Perioden onsdag 29.7 – lørdag 1.8
Book rundvisning i forbindelse med Ærø Jazz.
Husk du skal vise dit ‘Jazz armbånd’ i forbindelse med bookningen
når du møder op på Ærø Whisky.

50,00 DKK

mark