Age verification

VELKOMMEN

Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol hos Ærø Whisky

Venligst bekræft du er fyldt 18 år?

Ærø Whisky Manifest

Verdens bedste whisky – Skal være fra Norden

Hvorfor et nordisk Whisky manifest?

Vi har i Norden tradition for maltning og brygning, vi har adgang til fantastisk korn og rent vand, vi har et køligt klima der er optimalt til lagring, og vi har noget af det fineste egetræ, samtidig med at vi er stærke til økologi og grøn energi. Vi har i Norden optimale rammer for at lave verdens bedste Single Malt Whisky.

Den Nordiske whisky produktion er ung, og vi har ikke en lang tradition som skotterne. Men vi har skabt imponerende resultater på kort tid.

Hvis vi står sammen om jagten på kompromisløs kvalitet, kan vi skabe en whisky tradition i Norden der sætter af i, og understøtter det Nordiske Brand i hele verden. Vi står på skuldrene af arbejdet med promoveringen af det Nordiske Køkken.

Hvis vi kommunikere hvad vi forstår med kompromisløs kvalitet, kan vi understøtter forbrugernes valg gennem en øget forståelse af hvad en produktion af whisky af kompromis kvalitet er og indebærer. Det understøtter værdien af vores produkter og dermed af den fortsatte jagt på egenart og kompromisløs kvalitet til vores alles bedste.

Vi skal ikke være ens, men vi vil invitere udvalgte Nordiske Whisky producenter til at være med, hvis de kan og vil underskrive et manifest med fokus på kompromisløs kvalitet. Det vil ikke være for alle, måske endda kun for få, sådan er det med kompromisløshed.

Vi tror at et manifest for Nordisk Whisky både vil understøtte at vi i Norden kan lave verdens bedste whisky og skabe vores egen tradition og egenart fremfor at forsøge at kopiere den skotske tradition.

Vi tror at vi kan skabe stor opmærksomhed omkring os og vores produkter i hele whisky verden gennem en fælles platform som både kan markedsføres som et fællesskab og som en del af vores individuelle brands.

No products in the cart.

Ærø Whisky