Alderskontrol

VELKOMMEN

Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol hos Ærø Whisky

Venligst bekræft du er fyldt 18 år?

Ærø Whisky

Ærø Whisky produktions process

Ærø Whisky er et lille passioneret destilleri, der skaber en whisky med en smuk personlighed, en særegen og lokal smag. Vores whisky modnes på egefade og skaber sig et bredt spekter af smagsnoter. 

EN HÅNDLAVET PRODUKTION MED SIGTE PÅ BÆREDYGTIGHED 

Vi skaber vores whisky i baggården til Købmandsgården i Ærøskøbing. Selve destilleribygningen som er et gammelt vaskehus vandt ’Renover specialprisen’, som en anerkendelsesværdig renovation og genanvendelse af 1800-tals bygningen. Vaskehuset danner nu ramme om destilleriet. Bryggeriet hvor urten bliver produceret til destillering ligger i sidebygningen til den historiske Gamle Købmandsgaard i Ærøskøbing overfor destilleriet. Det danner et hyggeligt og interessant miljø for vores produktion og for besøgende.

FN`s 17 verdensmål er til inspiration, og en ledesnor i vores whisky produktion. Vi værner om det samfund vi bor i med vores lille produktion, og det er vigtigt for os at producerer vores whisky med en høj grad af genanvendelig energi. Omsorgen for det samfund vi lever i på Ærø ligger vores hjerte nær, det er vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ingen produkter i kurven.

Ærø Whisky