Alderskontrol

VELKOMMEN

Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol hos Ærø Whisky

Venligst bekræft du er fyldt 18 år?

Ærø Whisky

Nye tønder …

Så er de endelig ankommet …

De nye tønder fra Spanien er vel ankommet til vores lager, og vi ser frem til at begynde at fylde dem med lækker råsprit midt i april.
 
Vi har lagt vægt på at få tønderne til Danmark i løbet af foråret for at undgå de varmeste måneder i Spanien, og samtidig minimere risikoen for alt for store temperaturpåvirkninger under transporten.
 
Temperaturen i opbevaringsmiljøet spiller en afgørende rolle for tøndens integritet og kvalitet. Store temperaturudsving kan føre til stress på tønden, kondensdannelse og øge risikoen for skader. Det er derfor vigtigt, at opretholde et stabilt og temperaturkontrolleret miljø for at sikre, at tønderne forbliver intakte og tætte, indtil de er klar til at blive fyldt med spiritus.
 
Udover temperaturpåvirkninger er det også vigtigt at være opmærksom på risikoen for fugtindtrængning i tønderne. Ekstreme temperaturændringer kan føre til kondensdannelse inde i tønden, hvilket potentielt kan skade træet og påvirke tøndens egenskaber negativt.
 
Endelig er opbevaringstiden af tomme tønder også en vigtig faktor at overveje. Jo længere tønderne opbevares, desto mere udsættes de for potentielle skader som følge af temperaturpåvirkninger og andre miljømæssige faktorer.
 
Derfor er det vigtigt at planlægge og håndtere transporten og opbevaringen af tønderne omhyggeligt for at sikre deres optimale tilstand, når de endelig fyldes med spiritus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ingen produkter i kurven.