Alderskontrol

VELKOMMEN

Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol hos Ærø Whisky

Venligst bekræft du er fyldt 18 år?

Ærø Whisky

Kongeligt besøg på Ærø Whisky

⎯⎯  En helt særlig dag  ⎯⎯

Kongeligt besøg på Ærø Whisky

Vi havde den store ære at byde kongeparret velkommen til Ærø Whisky, da de tirsdag lagde vejen forbi Ærø under deres sommertogt. Det var en helt særlig dag, fyldt med glæde og stolthed, hvor vi fik mulighed for at præsentere vores destilleri og vise, hvordan vores whiskyproduktion er dybt forankret i Ærøs natur og historie. 
 
Under besøget præsenterede vi kongeparret for vores tilgang til bæredygtighed og lokalt håndværk, som er grundpillerne i vores produktion. Vi er stolte af, at vores whisky er et produkt af Ærø – fra det økologiske byg fra Kammerrådgården til det vand og den gær, vi bruger. Vores dedikation til bæredygtighed viser sig blandt andet i vores genanvendelse af ressourcer som kølevand og mæsken, der går til dyrefoder og sæbeproduktion.
 
Besøget gav os også mulighed for at dele historien om vores Local Oak whisky, hvor alle ingredienser – vand, byg, gær – og ja, selv egetræet, kommer fra Ærø. Denne vision har taget mange år at realisere, men vi kan nu stolt sige, at alt i denne flaske stammer fra vores ø.
 
Et særligt højdepunkt var, da vi fik lov at overrække flaske nr. 1 af vores ‘Kroningsflaske’ til H.M. Kongen. Flasken er fremstillet i 52 eksemplarer – ét for hvert år, Dronning Margrethe har siddet som regent – som en hyldest til vores nye konge i anledning af tronskiftet og som en tak til Dronning Margrethe. Det var en stor ære at kunne markere denne historiske begivenhed med en gave, der er så dybt forbundet med Ærø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ingen produkter i kurven.