Age verification

VELKOMMEN

Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol hos Ærø Whisky

Venligst bekræft du er fyldt 18 år?

Ærø Whisky

Destilleriet i Ærøskøbing

I 2016 bliver destilleriet opbygget i vaskehuset i baggården til Købmandsgården i Ærøskøbing. Det fik ‘Renover specialprisen’ prisen som en anerkendelsesværdig renovation af en 1800 tals bygning. I 2019 bliver bryggeriet etableret overfor destilleriet og det står nu samlet som en enhed og danner rammen om Ærø whisky. 

Vi er meget stolte af beliggenheden af vores destilleri og bryggeri og den sameksistens med Den Gamle Købmandsgaard. Her har vi nogle unikke rammer.

Rammerne betyder alt for vores produktion – Der er den ro, fred, idyl og aura

som giver den bedste whisky man kan producere 

Den Gamle Købmandsgaard startede som en frivillig forening i sommeren 2012. Det er en fantastisk historie om et sted, der løftede sig på hænderne af en fælles vilje, hvor ærøboer i samlet flok gik imod butiksdød og lukninger. 

Om, hvordan modstandskraft, samhørighed og pionérånd i et lille, tætvævet ø-samfund, kunne skabe fundamentet for en sund virksomhed; et fyrtårn for lokalproduktion, et mødested for lokale; skabe liv i byen – og fremfor alt: Arbejdspladser. Fordi: Når det går godt for dig, så går det også godt for mig. Eller som det står på en af vores t-shirts: WE ALL DO BETTER WHEN WE ALL DO BETTER!

Den Gamle Købmandsgaard’s principper er enkle. At holde gang i små ærøske virksomheder og skabe grundlag for, at flere små producenter kan tage springet og tjene penge på det, de brænder for.  Dette gør vi ved at købe mest muligt lokalt. Vi vægter vores lokalsamfunds trivsel højere end gode profitmargener.  

Der er nemlig andre måder at handle på end at tænke i konstant vækst. For eksempel gennem bæredygtigt samarbejde og gensidighed, hvor vi støtter og hjælper hinanden, samtidig med, at vi insisterer på miljøet og den gode kvalitet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No products in the cart.

Ærø Whisky